Curs LIVE Gratuit

Eliberează Esența Feminină

Perioada: 16 – 19 Ianuarie

Te simți deseori obosită, devitalizată sau incapabilă să te relaxezi?

Ți se întâmplă deseori să oscilezi între stări de nemulțumire, frustrare, tristețe și nu înțelegi ce se întâmplă cu tine?

Simți că viața trece fără rost și pierzi timpul?

Cand uiti sa fii femeie si pierzi contactul cu feminitatea ta, apar dezechilibre, blocaje si mult stres. Te negi pe tine, te abandonezi.

Doar atunci cand te reintorci la esenta ta, la cine esti tu cu adevarat, ti se deschid noi orizonturi. Orizonturi pe care nici nu le banuiai. Doar atunci iti recapeti echilibrul si poti in sfarsit sa te accepti si sa te iubesti exact asa cum esti.

Acum cativa ani totul se destrăma în jurul meu, de la relația cu soțul meu, la relația cu copiii până la relația cu mine.  De fapt nu exista nicio relație, nu mă cunoșteam, eram într-o alergătură continuă fără nici un scop si cu multa oboseala.

De multe ori, oboseala ascunde conflicte interioare puternice, răni nevindecate și o deteriorare a gândirii

Acolo eram eu, ascundeam multe răni nevindecate si provocam multe altele sufletelor dragi din jurul meu.

Uitasem sa fiu femeie, nici nu știu ce eram, sau poate mai bine zis nici nu știu dacă mai eram pe aici, cu gandurile sigur NU.

Până într-o zi când am realizat ca trebuie sa fac ceva, sa schimb modul în care gandeam si trăiam.Tindeam mereu către perfecțiune și eram în critică și judecată față de mine, până in acea zi când AM ALES.

Am ALES să spun STOP. M-AM ALES pe mine.

Am ALES să mă iubesc , să mă înțeleg și să mă ACCEPT așa cum sunt.

Atunci am început sa caut răspunsuri pentru a ieși din rutinele create și a mă elibera de presiunea pe care o resimțeam tot mai puternic.

Lucrul cu mine a fost provocator și cu multe obstacole, însă altfel nu aș fi văzut partea întunecată a mea.  Acea parte intunecata a mea  m-a ajutat sa ajung in lumina. M-a ajutat sa fiu eu cea de astazi- femeia implinită, feminină.

Îți sună cunoscute aceste emoții?

”Mi-am pierdut încrederea în mine, nu mă mai regăsesc în propria viață.”

”Trăiesc pe pilot automat, nu mai simt bucurie în viața mea.”

”M-am rătăcit pe drum, m-am îndepărtat de visurile mele.”

Indiferent de greutățile pe care le întâmpini, există o cale de a te regăsi. Și mai știu că nu este usor sa fii femeie intr-o lume in care energia masculina pluteste in aer.

Această energie este perceputa ca fiind putere, echilibru, impunere ori respect. Iar in tot acest timp energia feminina este perceputa ca slabiciune, vulnerabilitate si supunere. Astfel încât am ajuns sa credem ca a fi femeie inseamna sa te ocupi de casa si de copii, sa fii emotiva, geloasa, fara valoare si supusa. Insa, energia feminina este mult mai mult de atat si ca orice alta energie se poate manifesta in echilibru sau in dezechilibru.

Acest curs este pentru tine dacă:

 • ce potential ai de vindecare
 • cat de importanta este vindecarea
 • cum iti identifici fetita interioara
 • meditație de reconectare la Esența Feminină.
 • ce fel de fetita ranita esti
 • cum se manifesta rana interioara
 • de ce este necesara vindecarea ranilor
 • meditație de purificare a Pântecului Divin.
 • pașii către procesul de vindecare
 • analizarea pasilor de vindecare
 • autodiscernamantul
 • Meditație de purificare karmică.
 • pasi spre integrarea fetitei interioare
 • cum ajungi la iubirea de sine
 • cum stii ca te vindeci
 • meditație de activare a Esenței Feminine.

Beneficii

 • Vei începe să ai încredere în tine
 • Îți vei recupera energia pierdută
 • Vei devii energică, motivată
 • Iti vei recapata încrederea în tine
 • Vei scapa de frustrări și nemulțumire
 • Vei ieși din victimizare și devii regină cu o nouă viziune asupra vieții
 • Te vei focusa mai mult pe viața ta
 • Îți vei îmbunătății relația cu tine simțindu-te din nou frumoasă
 • Vei vindeca relația cu femeile din neamul tău primind susținerea lor
 • Te vei bucura de sprijinul masculin din viața ta

Cine sunt eu?

Sunt Ana Maria Laura Stan, însa prefer varianta scurta de Laura Stan.

Prima mea certificare este aceea de inginer IT. Aici am descoperit o lume a barbatilor, ulterior am inteles de ce viata m-a atras in acea lume. Aveam de invatat cum este energia aceasta masculina, de A FACE, cu care eu nu eram prea familiarizata, din cauza lipsei tatalui din viata mea.

La ceva ani distanta, viata m-a dus sa lucrez intr-un domeniu de creatie – domeniul arhitecturii, proiectare case, design si multe altele. Un domeniu fabulos.

Insa simteam ca am nevoie de mai multa creatie si m-am specializat in domeniul beauty – nails pana in punctul de a fi trainer si mi-am deschis o scoala a mea in care am predat cu multa iubire aceste tehnici de creatie. In aceasta perioada  am cunoscut multe femei. Mainile mele s-au conectat cu mainile a mii de femei.

Nu stiam prea multe despre energii, despre ce puteri avem in interior, insa simteam multa durere in sufletele acelor femei. Se confesau si le ascultam, iar la final plecau linistite.

Pandemia a facut sa puna stop in viata mea si atunci am descoperit cursurile de dezvoltare personala. Simteam ca asa le pot ajuta si mai mult si nu doar pe ele, ci si pe cei din familia mea.

De atunci zi de zi am studiat, am citit, am investit in mine, iar astazi pot sa spun ca sunt Terapeut Theta Healing certificat international, Hipnoterapeut regresionist, Coach spiritual acreditat, Consilier dezvoltare personala acreditat, Numerolog, Practicioner EFT, Operator radiestezist, Speaker motivational și Psihoterapeut integrativ in devenire, plus multe alte master-clas-uri  in lucrul cu adolescentii, cu feminitatea si vindecare interioara.

Sunt o femeie care si-a descoperit misiunea divina din aceasta viata. Misiunea de a ajuta alte femei prin iubire si din iubire sa-si descopere esenta feminina.

Sunt mentor, sunt ghid si educator pentru o viata mai buna, am o comunitate minunata de femei , am creat  programe de grup si individuale, plus o experienta de mii de ore de lucru cu sute de femei care erau in cautarea lor interioara.

De ce fac asta ?

Pentru că am observat că femeia s-a îndepărtat foarte mult de la ceea ce este natural și simplu și astfel s-a îndepărtat de propria ei esență. Asta s-a intamplat cu mult timp in urmă, iar de generații întregi, tu, ca femeie, duci pe umerii tăi poveri grele cărate și de femeile care au trăit înaintea ta.

Cum am ajuns sa imi traiesc misiunea?

Acum cativa ani eram pierduta, nu stiam cine sunt, nu ma regaseam nicaieri.

Am căutat tot timpul perfecțiunea și mă afundam în regrete, neacceptare  și neiubire de sine.

Nu știam prea multe, trăiam în întuneric, în rănile copilăriei profund impregnate de divorțul părinților, abandonul total al tatălui, relațiile neîmplinite ale mamei , nefericirea ei, greutatea cu care mă creștea , lipsa timpului cu ea după care tânjeam și îmi promiteam că voi fi mama perfectă pentru copiii mei și soția ideală.

Am devenit soție și la scurt timp mamă însă în goana mea după perfecțiune nici măcar nu m-am oprit puțin să mă întreb dacă știu definiția cuvântului mamă sau sotie.

Bineînțeles că i-am îndepărtat pe cei dragi și nu înțelegeam unde greșesc, de ce nu pot avea relații apropiate cu soțul și cu copiii mei.

Am înţeles ulterior că era rezultatul abandonului, respingerii, al judecății, al neiertării şi neacceptării de sine. De când mă ţin minte am avut o luptă interioară, eram plină de furie judecată şi emoţii neexprimate.

Am fost într-o continuă goană după lucruri materiale și uitam de suflet, fugeam prin viață fără rost, nu știam destinația exactă și nici prea multe scopuri nu aveam pentru mine.

Eram in energie masculina, acea energie de A Face, uitasem sa fiu femeie, sa fiu in energia lui A Fi.

Oare ai vreodată senzația că în tine există un cântec necântat… o chemare și un potențial sufletesc care este unic al tău?

Asa am inceput eu sa ma trezesc,  insa ma  simțeam copleșită de această chemare și nu eram sigură de pașii pe care trebuie să-i fac.

Divinitatea a facut sa fiu atrasa de partea de dezvoltare personala, citeam carti, iar in pandemie avand timp,  retelele de socializare  m-au condus catre cursuri de dezvoltare personala.

 Si aici incepe procesul meu dezvoltare intensa si obtinerea tuturor acreditarilor pe care vi le-am scris mai sus.

Insa nu este tot, pentru ca de partea feminina am fugit la inceput. Spuneam mereu ca nu am treaba cu feminitatea, insa, usor, usor am descoperit ca este cea mai frumoasa energie pe care o pot contine.

Aceasta parte din mine a dus la reconectarea mea cu partenerul meu si la reînvierea relatiei mele de casnicie. Va recunosc ca după multi ani devenisem ca doi parteneri de camera.

Odata ce am invatat sa imi eliberez aceasta esenta feminina de la radacina, relatia mea de casnicie a inflorit.

Anul acesta am implinit 20 de ani de casnicie si va pot spune ca relatia cu sotul meu infloreste zi de zi si se bazeaza pe multa iubire. Este o iubire mult mai intensa si matura decat in tinerete.

Asadar suflete dragi  pentru a crea aceste relatii,lucruri după care tânjim cel mai profund – trebuie să invatam sa eliberam pas cu pas aceasta energie feminina , aceasta  Putere Feminină.

Vindecarea Esenței Feminine este o dovadă supremă de Iubire de Sine, iar dacă vei învăța cum trebuie lecțiile, le vei putea da mai departe cu iubire și copiilor tăi.

Amintește-ți mereu că tu ești FEMEIA. Ai fost lăsată de Dumnezeu să fii puternică la interior și moale la exterior. Corpul tău, Femeie, poate că este fragil, dar în interiorul tău este o putere nemărginită: puterea energiei feminine.

Așa că suflet drag, dacă eu am reușit să aduc Magia în viața mea sunt sigură că și tu vei reuși.

Meriți , poți și ști să fii femeie, doar acceptă-te așa cum ești.

Te-ai născut regină și asta este tot ce contează. Meriți să fii Regina vieții tale, ai acest drept Divin, secretul se află în interiorul tău..

Curs LIVE Gratuit

Eliberează Esența Feminină

Perioada: 16 – 19 Ianuarie