Lorem Ipsum Dolor sit Amet

Trezește-ți Puterea Feminină

Perioada: cu începere in 10 Mai

Feminitatea este energia care defineste femeia. Cand o femeie se simte feminina, pe deplin femeie, ea reuseste totul!

O femeie cu energie feminina simte in primul rand!

Ea este centrata in inima ei, isi da voie sa simta tot ce este in jurul ei, se contopeste cu tot ce exista in acest Univers .

Cum ar fi să poți elibera  energia feminină din interiorul tău ca să poți  atrage, materializa orice dorință a sufletului tău?

DALAI LAMA intr-un interviu a spus:

”Lumea va fi salvata de femei. Biologia femeii are o capacitate mult mai mare de a nutri DRAGOSTE si AFECTIUNE fata de altii

CREATIVITATEA si INTUITIA vor permite ENERGIEI FEMININE sa se manifeste. Orice femeie detine o inalta ENERGIE CREATOARE.

MISIUNEA NOASTRA, ca ESENTE FEMININE este de a AJUTA, de a ECHILIBRA cu IUBIREA si INTELEPCIUNEA noastra.

Laura A4-8

SA NE AMINTIM CINE SUNTEM si SA NE ARMONIZAM CU TOT CEEA CE ESTE!

Dragă femeie suficient:

Laura A4-3

STOP

E timpul ca acum sa te ocupi de tine. de frumusetea ta interioara, de acea parte nevazuta din tine dar simtita de oricine atunci cand iti dai voie sa fii prezenta pentru tine in viata ta.

Imi doresc  sa te vad zambind,  sa te simti femeie in toti porii, din toata inima ta, vreau sa fii acea femeie delicioasa, care se bucura de ea si de viata in orice moment si vreau sa simti iubirea si pretuirea in inima ta!

Din iubire pentru femei am creat programul Trezește-ti puterea Feminină, un program care a facut minuni in viata altor femei, 

Laura A4-4

Trezește-ți puterea Feminină 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞:

Laura A4-5

Laura Stan

Coach pe feminitate

Sunt Ana Maria Laura Stan, însa prefer varianta scurta de Laura Stan.

Prima mea certificare este aceea de inginer IT. Aici am descoperit o lume a barbatilor, ulterior am inteles de ce viata m-a atras in acea lume. Aveam de invatat cum este energia aceasta masculina, de A FACE, cu care eu nu eram prea familiarizata, din cauza lipsei tatalui din viata mea.

La ceva ani distanta, viata m-a dus sa lucrez intr-un domeniu de creatie – domeniul arhitecturii, proiectare case, design si multe altele. Un domeniu fabulos.

Insa simteam ca am nevoie de mai multa creatie si m-am specializat in domeniul beauty – nails pana in punctul de a fi trainer si mi-am deschis o scoala a mea in care am predat cu multa iubire aceste tehnici de creatie. In aceasta perioada  am cunoscut multe femei. Mainile mele s-au conectat cu mainile a mii de femei.

Nu stiam prea multe despre energii, despre ce puteri avem in interior, insa simteam multa durere in sufletele acelor femei. Se confesau si le ascultam, iar la final plecau linistite

Pandemia a facut sa puna stop in viata mea si atunci am descoperit cursurile de dezvoltare personala. Simteam ca asa le pot ajuta si mai mult si nu doar pe ele, ci si pe cei din familia mea.

De atunci zi de zi am studiat, am citit, am investit in mine, iar astazi pot sa spun ca sunt Terapeut Theta Healing certificat international, Hipnoterapeut regresionist, Coach spiritual acreditat, Consilier dezvoltare personala acreditat, Numerolog, Practicioner EFT, Operator radiestezist, Speaker motivational și Psihoterapeut integrativ in devenire, plus multe alte master-clas-uri  in lucrul cu adolescentii, cu feminitatea si vindecare interioara.

Sunt o femeie care si-a descoperit misiunea divina din aceasta viata. Misiunea de a ajuta alte femei prin iubire si din iubire sa-si descopere esenta feminina.

Sunt mentor, sunt ghid si educator pentru o viata mai buna, am o comunitate minunata de femei , am creat  programe de grup si individuale, plus o experienta de mii de ore de lucru cu sute de femei care erau in cautarea lor interioara.

De ce fac asta ?

Pentru că am observat că femeia s-a îndepărtat foarte mult de la ceea ce este natural și simplu și astfel s-a îndepărtat de propria ei esență. Asta s-a intamplat cu mult timp in urmă, iar de generații întregi, tu, ca femeie, duci pe umerii tăi poveri grele cărate și de femeile care au trăit înaintea ta.

Cum am ajuns sa imi traiesc misiunea?

Acum cativa ani eram pierduta, nu stiam cine sunt, nu ma regaseam nicaieri.

Am căutat tot timpul perfecțiunea și mă afundam în regrete, neacceptare  și neiubire de sine.

Nu știam prea multe, trăiam în întuneric, în rănile copilăriei profund impregnate de divorțul părinților, abandonul total al tatălui, relațiile neîmplinite ale mamei , nefericirea ei, greutatea cu care mă creștea , lipsa timpului cu ea după care tânjeam și îmi promiteam că voi fi mama perfectă pentru copiii mei și soția ideală.

Am devenit soție și la scurt timp mamă însă în goana mea după perfecțiune nici măcar nu m-am oprit puțin să mă întreb dacă știu definiția cuvântului mamă sau sotie.

Bineînțeles că i-am îndepărtat pe cei dragi și nu înțelegeam unde greșesc, de ce nu pot avea relații apropiate cu soțul și cu copiii mei.

Am înţeles ulterior că era rezultatul abandonului, respingerii, al judecății, al neiertării şi neacceptării de sine. De când mă ţin minte am avut o luptă interioară, eram plină de furie judecată şi emoţii neexprimate.

Am fost într-o continuă goană după lucruri materiale și uitam de suflet, fugeam prin viață fără rost, nu știam destinația exactă și nici prea multe scopuri nu aveam pentru mine.

Eram in energie masculina, acea energie de A Face, uitasem sa fiu femeie, sa fiu in energia lui A Fi.

Oare ai vreodată senzația că în tine există un cântec necântat… o chemare și un potențial sufletesc care este unic al tău?

Asa am inceput eu sa ma trezesc,  insa ma  simțeam copleșită de această chemare și nu eram sigură de pașii pe care trebuie să-i fac.

Divinitatea a facut sa fiu atrasa de partea de dezvoltare personala, citeam carti, iar in pandemie avand timp,  retelele de socializare  m-au condus catre cursuri de dezvoltare personala.

 Si aici incepe procesul meu dezvoltare intensa si obtinerea tuturor acreditarilor pe care vi le-am scris mai sus.

Insa nu este tot, pentru ca de partea feminina am fugit la inceput. Spuneam mereu ca nu am treaba cu feminitatea, insa, usor, usor am descoperit ca este cea mai frumoasa energie pe care o pot contine.

Aceasta parte din mine a dus la reconectarea mea cu partenerul meu si la reînvierea relatiei mele de casnicie. Va recunosc ca după multi ani devenisem ca doi parteneri de camera.

Odata ce am invatat sa imi eliberez aceasta esenta feminina de la radacina, relatia mea de casnicie a inflorit.

Anul acesta am implinit 20 de ani de casnicie si va pot spune ca relatia cu sotul meu infloreste zi de zi si se bazeaza pe multa iubire. Este o iubire mult mai intensa si matura decat in tinerete.

Asadar suflete dragi  pentru a crea aceste relatii,lucruri după care tânjim cel mai profund – trebuie să invatam sa eliberam pas cu pas aceasta energie feminina , aceasta  Putere Feminină.

Vindecarea Esenței Feminine este o dovadă supremă de Iubire de Sine, iar dacă vei învăța cum trebuie lecțiile, le vei putea da mai departe cu iubire și copiilor tăi.

Amintește-ți mereu că tu ești FEMEIA. Ai fost lăsată de Dumnezeu să fii puternică la interior și moale la exterior. Corpul tău, Femeie, poate că este fragil, dar în interiorul tău este o putere nemărginită: puterea energiei feminine.

Cum se va desfășura programul

Laura A4-6

ATENTIE!

Tehnicile , meditațiile și ritualurile din program au un impact puternic care vor aduce transformare pe termen lung !

Vei beneficia de transformarile din acest program de 2 luni toată viața!

Bonus

Maratonul Dorintelor

Workshop 5 pasi de activare a energiei feminine

Beneficii

Testimoniale

Draga Laura țin să ți mulțumesc cu iubire și recunoștință pentru profesionalismul, blândețea, răbdarea bucuria cu care ne ai ghidat pe parcursul acestui curs!

Datorită ție am inceput sa port rochie, cămașă de noapte, să fiu mai feminina..mai blândă cu mine. Meditatiile tale șunt un balsam pentru suflet,ai o voce plăcută,blândă..Îți mulțumesc pentru Lumina pe care ai adus o in sufletul meu! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!😘😘😘😘🙏

Laura, ptr mine, ptr Grupă ( dacă imi permite-ti), ai fost , BALSAM PENTRU SUFLET💓🌹💃

Chiar azi, in Dumineca Sfinta de Rusalii, ne-ai dat o lectie, de ,,Suflet “! Iti multumesc cu infinita Recunoștință ptr Lanterna,🏮 Lumina🌟, ce ai tinut-o aprinsa pe tot parcursul drumului nostru! A fost un drum arid , cu multe necunoscute, insa💃🌹🧚‍♂️Profesorul din tine,care se dedica elevilor săi cu profesionalism, a dăruit atita informatie si Claritate că, si dacă ai fi lipsit de la o intilnire ,sau nu ai putut sa iti faci tema, la serile ,,ZOOM “primeai Lumina, Claritate, mai mult, primeai acel imbold, ,,Mergi inainte, viata este frumoasă, Hai, crede, totul este bine”. Te recomand cu Recunoștință, cu sufletul curat, cine vrea sa se bucure de viata, de feminitate, de viitor, sa te ,,Racoleze, sa te caute ” merita Investitia! 💃🌹💓🧚‍♂️🌟🙏💞🍀🥳

𝑽𝒊 𝒔𝒊 𝒕𝒖 𝒊𝒏 𝒂𝒄𝒆𝒂𝒔𝒕𝒂 𝒄𝒂𝒍𝒂𝒕𝒐𝒓𝒊𝒆 𝒔𝒑𝒓𝒆 𝒄𝒖𝒏𝒐𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓𝒆𝒂 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒊𝒐𝒂𝒓𝒂 𝒔𝒊 𝒗𝒊𝒏𝒅𝒆𝒄𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒔𝒖𝒇𝒍𝒆𝒕𝒖𝒍𝒖𝒊?

Alte beneficii

Trezește-ți puterea Feminină

Perioada:cu începere in 10 Mai